Culinaire Vreugde voor Iedereen

Suikerkoekjes zijn noch mijn favoriet wegens te leegeten, maar ik vind ie welnu wieg wegens zij te versieren. ik nam

Suikerkoekjes zijn noch mijn favoriet wegens te leegeten, maar ik vind ie welnu wieg wegens zij te versieren. Ik volgde weids eentje ​​klas geleden eentje opleiding koekjes versieren gedurende jaimecakesllc plusteken leerde enkele basistechnieken voordat ie gewoonte van royal icing. Sindsdien wil ik ie graag enig tenuitvoerleggen. Ik heb dit week tenslotte den materialen gekocht plusteken hier is mijn eerste poging. Ik verprutste ie stopteken plusteken moest veel compenseren wegens ie te repareren… dus den textuur van diegene kleur worden eentje ietsje maf. Verschillend werkte ie behoorlijk inderdaad. Ik zullen zeggen dat den Joseph Joseph-deegroller ZO’n verschil maakt voordat uitgesneden koekjes. Zij hebben iedereen dezelfde lijvigheid – magie! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button