Culinaire Vreugde voor Iedereen

Thaise Kip Flatbread Pizza Ik wasgoed verrast waarna ik besefte dat ik voldoende ingrediënten had

🍕🌶️Thaise Chicken Flatbread Pizza 🌶️🍕 Ik wasgoed verrast waarna ik besefte dat ik hier voldoende ingrediënten voordat had wegens ie te toestaan werken! Voordat den Thaise pindasaus heb ik trouwhartig verwoord den volgende ingrediënten gem totdat ik den smaakwaarneming, kruidigheid plus consistentie kreeg diegene ik wilde: Romige pindakaas (ruwweg eentje 1/4 kop, blijf meer toevoegen mits den smaakwaarneming moeten wordt gewendraken) Sriracha (eentje goede knijpen) Aziatische Kickwing-saus (ruwweg 1 lepel) Gemberpasta (ruwweg eentje lepel) Gehakte look (ruwweg 1/2 theelepeltje) Vruchtensap van 1,5 limoenen Eentje scheutje water wegens den juiste consistentie te krijgen Schud den ingrediënten samen ter eentje glazen pot (swipe ➡️ wegens andere ingrediënten plus kleur te zien) blijf smaken plus ingrediënten afstemmen totdat jouw ie gewenste kruidenniveau hebt bereikt. Giet den kip uit oogopslag over plus meng hem met den Asian Kick Wing-saus. Gewoonte eentje vork wegens den stukjes te versnipperen. Verse kip zullen ideaal zijn, maar dit werkte prima! Bestrijk ie flatbread met den saus plus vervolgens den kip (jouw hebt noch ie hele oogopslag nodig), voeg geraspte mozzarella plus toppings toe. Ik gebruikte rode paprika, rode ui plus wortels. Kook onmiddellijk op ie ovenrek op 425 graden lopend ruwweg 10-12 minuten. Garneer met groene ui plus reserve Sriracha, indien gewenst. Korten plus plezier! . . .

gerelateerde artikelen

Back to top button