Culinaire Vreugde voor Iedereen

Totdat vanavond waren den enige Zweedse gehaktballetjes diegene ik uiteindelijk heb gehad van Lean Cuisine.

Totdat vanavond waren den enige Zweedse gehaktballetjes diegene ik uiteindelijk heb gehad van Lean Cuisine. Hoewel ie ene van mijn favoriete smaken is, vond ik dat ik ie weliswaar ooit moest trachten. Blijkelijk is zelfgemaakt veel huis. Ik volgde ie recept van alyssa_therecipecritic genaamd “Zweedse Gehaktbal Pasta”. Ik verdubbelde ie recept voordat gehaktballen, zodat ik den tweede voordat ene andere keer kon invriezen. Ie zorgde ervoor dat ie gemalen varkensvlees plus rundvlees elk ene intact pond bedroegen – watten zowel logischer is vanuit ie perspectief van ie kopen van winkelen. Den tweede diegene bevroren raakte, heb ik rauw ingevroren. Eentje percentage van watten den saus zo lekker maakt, zijn den gebruinde stukjes diegene ontstaat ​​vanwege ie kokerij van den gehaktballetjes – plus ene voorgekookte gehaktbal vermag ginds niets aan verrichten. Ik heb zelfs mijn eiervervanger ter den gehaktballetjes tweedehands plus jou zullen ie nooit weten! Ik wasgoed ene ietsje zenuwachtig omdat den saus te dun wasgoed, maar ik heb hem ene ​​tijdje toestaan sudderen plus ie bleek volmaakt. Den saus had uiteindelijk zoutig plus peper nodig, maar ik gebruikte natriumarme bouillon. Absoluut ene blijverrecept dat ik vaker ga maken. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button