Culinaire Vreugde voor Iedereen

Van dichtbij plus subjectief met mijn honing-knoflook-tofu-roerbak van gisteravond Voordat m

Van dichtbij plus subjectief met mijn honing-knoflook-tofu-roerbak van gisteravond 👀 Voordat mijn eerste poging wegens thuis tofu te zieden, plus fair verwoord zullen ik mijzelf ene 8/10 geven. Ie is veel moeilijker dan ik denk! Recept – Druk den uitgelekte toegevoegd stevige tofu minstens 30 minuten aan voordat jij hem gaat zieden – Kattebak den tofu aan alle kanten ter 2 eetlepels plantaardige zonnebrandolie plus 1 lepel sesamolie totdat hij helemaal bruin is (ik denken noch dat ik lang toereikend heb gebakken) – Kook jij rijst instructies vanaf verpakking – Snijd den groenten diegene jij te den hand hebt, ik had watten worteltjes, gele paprika, paarse ui plus broccoli wegens te gewoontes – Wegens den saus te maken, combineer 1/4 kopje water, 1/4 kopje sojasaus, 3 eetlepels honing, 1 lepel sriracha, ene scheutje rijstwijnazijn plus ene fijngehakt teentje look plus stuurroer totdat alles terdege gem is – Zodra den tofu haast klaar is, voeg jij den groenten toe aan den pan plus kattebak 5 minuten – Voeg ie sausmengsel toe aan den pan plus stuurroer wegens te coaten, want den saus zullen snel dikker wordt. Serveer warm met rijst op den bodem plus roerbak erbovenop!

gerelateerde artikelen

Back to top button