Culinaire Vreugde voor Iedereen

Vandaag eieren gebakken! Ik gewoonte jouw recept nog steeds! Ik heb ie ene ietsje gem

Vandaag eieren gebakken! kortney.delaney Ik gewoonte jij recept nog steeds! Ik heb ie ene ietsje gem op voet van watten er te mijn koelkast/voorraadkast liggen… maar dat is ie mooie van ene eierbakje… jij hebt ene basisrecept plus tweedehands watten jij hebt of watten jij lekker vindt! . . Ingrediënten: 9 eieren, losgeklopt • 3/4 kopje melk • 4-5 Engelse muffins, te blokjes (ik had schattig gewone bagels, dus ik gebruikte 2 hele bagels, te blokjes) • ~1 kopje ham te blokjes (ik had spek, dus ik kookte 7 plakjes spek plus verkruimeld) • 1-2 kopjes geraspte cheddarkaas • zoutig plus peper…. optionele toevoegingen diegene ik vandaag deed: 1 sjalot, gehakt • 1 opscheplepel verse bieslook, gehakt • 1 opscheplepel peterselie, gehakt. Mits jij meer gehakte groenten wilt toevoegen, zullen ik zij gewoon sauteren totdat zij zacht zijn, plus iets verkoelen voordat jij zij aan ie eierbaksel toevoegt. . . Verwarm den oven voordat op 350 graden. Klop den eieren plus den melk los, breng op smaakwaarneming met 1 theelepeltje zoutig plus peper plus zet opzij. Positie den blokjes bagel / Engelse muffin te ene ingevette pan van 9×13 te ene gelijkmatige verachtelijk. Giet ie eimengsel erover plus meng/druk voorzichtig totdat den blokjes bedekt zijn. Ik had vantevoren ie spek gekookt plus daarna den sjalot te ie spekvet gebakken (sorry, sorry). Strooi den zachte sjalot, gehakte bieslook plus spek overheen den eieren (plus andere toppings diegene jij wenst (2e kiek). Bestrooi met kaas erover plus kattebak ruwweg 30 minuten of totdat den eieren gaar zijn plus den randen licht goudbruin zijn Bestrooi met verse peterselie indien jij diegene hebt plus serveer met salsa of hete saus.

gerelateerde artikelen

Back to top button