Culinaire Vreugde voor Iedereen

Varkensvlees plus dumplings zijn den traditionele kerstmaaltijd van mijn stamhuis. Den knoedel

Varkensvlees plus dumplings zijn den traditionele kerstmaaltijd van mijn stamhuis. Den dumplings zijn koolhydraatbommen ter uitgebreidheid van ene honkbal… maar ie is maar één keer vanaf schooljaar… dus ik heb er geen slecht intu overheen. Zij zijn noch ie leukste wegens te maken, maar voordat speciale uitgaansgelegenheden zijn zij ie werkgelegenheid zeker waard. Dit wasgoed ie eerste schooljaar dat ik zij zelf maakte plus ik denken dat zij redelijk ja zijn slagen. Ik gebruikte 4 pakjes Kaiser-broodjes (1 pakket = 11oz) plus 5 pond rode aardappelen. Er zitten nog ene twee andere stappen te… plus zoutig plus water indien dat nodig is wegens te voelen plus te smaken. Maar ie is moeilijk uit te leggen. Zij wordt geserveerd met varkensgebraad plus saus. Ik schenkkan noch wachten wegens Colin te leren hoe jou zij kunt maken 🥰🥰 . .

gerelateerde artikelen

Back to top button