Culinaire Vreugde voor Iedereen

Veel dagen van mijn zwangerschapsverlof waren ontspannen plusteken vol knuffels…maar vandaag

Veel dagen van mijn zwangerschapsverlof waren ontspannen plusteken vol met vrijen… maar vandaag wasgoed ie ene drukke dag vol met ie voorbereiden van was- plusteken diepvriesmaaltijden. Ie begon iedereen met overgebleven gekookt spek (watten ik werkelijk nog nooit heb waargenomen) dat ik besloot te gewoontes te ene dubbele portie kaasachtige spekhash browns (viertal 9×7 stoofpannen). Waarna denken ik dat ik ene dubbele portie zoetzure gehaktballetjes (trio 9×7 stoofpannen) zullen maken voordat honingbij den opgebakken aardappels. Plusteken nu ik weliswaar bezig wasgoed: 6 mini lookbroodjes. Wauw. Maar werkelijk leegeten wij spaghetti, dus vanavond wordt er maar 1 lookbrood op smaakwaarneming getest 🙃. Absoluut den moeite waard voordat toekomstige diners zonder voorbereiding of afwas. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button