Culinaire Vreugde voor Iedereen

Vrijdagavond willekeur! Ene samengegooide salade met eentje twee sprankjes wegens schoon te maken

Vrijdagavond willekeur! 😜 Ene samengegooide salade met eentje twee sprankjes wegens den koelkast wezenloos te maken. Ie wasgoed zo verleidelijk wegens gewoon iets mee te nemen voordat ie avondeten ter positie van thuis iets te maken, maar zo vrolijk dat wij besluiten wegens binnenshuis te blijven! Wij bespaarden noch enig strafbaar, maar ik had zowel eentje veel gezondere optie! Ik bewaar mijn slaatje ter dit OXO slacentrifuge ter mijn koelkast, zodat ik steevast gehakte, schoongemaakte groenten heb! Landon is onvervalst dol op dit biologische witten cheddarsoesjes van aldiusa. Moeder heeft hevig genoten van dit witten wijn van wollersheimwine. Heb hem zowel opgehaald te aldiusa! Heb eentje prachtig weekend! 💓

gerelateerde artikelen

Back to top button