Culinaire Vreugde voor Iedereen

Watten ik zowel maak, Herb & Butter Rice-a-Roni overtreft immer hoewel ie andere

Watten ik zowel maak, Herb & Butter Rice-a-Roni overtreft immer hoewel ie andere op ie eetbord 🤦🏻‍♀️😂. Ik heb vandaag ene opzienbarend recept geprobeerd voordat gestoofde korte ribbenkast van tastesbetterfromscratch. Den ribbenkast likken langzaam ter ene bad met rode wijnreductie, runderbouillon, groenten plusteken verse smaakstoffen. Hoewel ie watten marcheren vergt wegens rond den vette porties te opeten, is ie overheen ie generaal intact juist. Mijn enige gebrek wasgoed ie toevoegen van meer wortels plusteken meer takjes smaakstoffen, zodat zij noch verloren zullen gaan. Tom houdt noch van aardappelpuree, dus serveerde ik ter positie daarvan geroosterde eikelpompoen plusteken rijst. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button