Culinaire Vreugde voor Iedereen

Wij hadden vanavond iets televisiejournaal nodig voordat ie avondeten… dus besloot ik dit recept te trachten

Wij hadden vanavond iets televisiejournaal nodig voordat ie avondeten… dus besloot ik dit recept te trachten dat ik ene tijdje geleden had bewaard – halfbakedharvest “25 minuten Koreaanse bulgogi BBQ-kip met pittige knoflookboter-maïs”. Ie kostte mij meer dan 25 minuten… plusteken ik heb veel gerechten vervaardigd… maar ie wasgoed huwelijk lekker. Ik ben noch den stoerste mits ie wegens pittig nuttigen gaat plusteken denken dat dit ruwweg ene middelmatige warmte op mijn schelp wasgoed (=mijn reukorgaan liep er van). Ik heb alles voorbereid voordat ik ging kokerij, watten ene ENORM verschil maakt. Daarna gaat ie vrij snel. Enkele opmerkingen/afwijkingen: . . -Ik gebruikte kippendijen zonder botten van 1,25 pond • Ik voegde meer dan 2 eetlepels maïzena toe… Ik voegde voldoende toe totdat den kip licht bedekt wasgoed • Ik kookte den kip ter sesamolie • Mijn maïs wasgoed klein, dus ik gebruikte 6 kolven • Ik heb den gemberpasta uit den knijptube tweedehands omdat ik ene hekel heb aan ie schillen/schuren van gember. • Ik heb den yum yum saus vervaardigd met lichtzure slagroom. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button