Culinaire Vreugde voor Iedereen

Wij willen ie hebben overheen den ster van dit maaltijd: den Aziatisch geïnspireerde komkommersalade.

Wij willen ie hebben overheen den ster van dit maaltijd: den Aziatisch geïnspireerde komkommersalade. • Serieus, den ontdekking hoe gemakkelijk ie is wegens dit komkommersalade te maken, heeft mijn spel ene boost gegeven! Den surplus van dit bowl wasgoed zowel supergaaf, den fundament is jasmijnrijst, gegarneerd met geroosterde spruitjes, broccoli, wortels plus uien, plus dan mijn recept voordat gebakken furikake teriyaki zalm (ie recept daarvoor staat op mijn rekening!) • Toestaan wij nu praat overheen den komkommersalade! Snijd jouw komkommer te stukken zoals jouw wilt (hier heb ik plakjes geproduceerd, maar dit week op ene ander tijdstip heb ik mijn komkommer te blokjes gesneden plus dat vond ik denken ik nog lekkerder) plus dan neem jouw ene pot of zulk met ene luchtdicht deksel plus handelen jouw den komkommer erin plus vul den container dan met rijstwijnazijn totdat dit den komkommer bedekt, voeg dan ene 1/2 theelepeltje sesamolie plus ene 1/2 theelepeltje honing toe, voeg watten zoutig, peper plus sesamzaad toe plus sluit den pot overheen plus maak Zorg ervoor dat u ie minstens 10 minuten laat staan ​​voordat u ie tweedehands. Dit salade wordt lekkerder naarmate jouw hem langer laat staan!! • Voeg vervolgens toe aan alles watten jouw hartje begeert, ie voegt eigenlijk lekkere knapperigheid plus dimensie toe aan ene maaltijd! • •

gerelateerde artikelen

Back to top button