Culinaire Vreugde voor Iedereen

Wij tegemoetkomen ie vreugdevuurseizoen ter den lentetijd, dus ik had zin ter watten no-bake

Wij tegemoetkomen ie vreugdevuurseizoen ter den lentetijd, dus ik had zin ter ene twee no-bake s’mores-repen. Ik moest ene tijdje scrollen wegens dit recept ter mijn vorige berichten te vinden – ie is haast 2 schooljaar geleden dat ik zij voordat ie onlangs maakte. carlymackerel – nog steeds zo lekker mits ik mij herinner. Zij paardenhoeven noch gebakken te wordt EN zijn vervaardigd met behulp van den magnetron – supergemakkelijk plus heerlijk. . Ingrediënten: 1 opbergdoos Golden Grahams-ontbijtgranen (normaal grootte…maar dit keer gebruikte ik alles tenzij ~1 kopje van ene gezinsdoos…misschien meet ik den volgende keer ter kopjes) • 1 zakje mini-marshmallows • 1,5 kopjes halfzoete chocoladestukjes • 5 eetlepels boter, ter stukjes ter uitgebreidheid van ene opscheplepel gesneden • 1/4 kopje lichte glucosestroop • mogelijk hagelslag mits topping. . Giet den Golden Grahams ter ene volwassene mengkom plus zet opzij. Gestoffeerd ene ovenschaal van 9×13 met bakpapier, bespuit met anti-aanbakspray plus zet opzij. Voeg ter ene volwassene magnetronbestendige kom den marshmallows, boter, glucosestroop plus chocoladestukjes toe. Magnetron tijdens 1 moment plus stuurroer dan. Ga onderbrak met ie ter den magnetron zetwerk met tussenpozen van 30 seconden plus stuurroer totdat ie mengsel gem plus glad is. Giet ie hete mengsel ter den kom met Golden Grahams erin plus stuurroer met ene houten opscheplepel totdat den ontbijtgranen gestaag bedekt zijn. Giet ie ter jouw ingevette plus beklede 9×13-schaal, druk zij gestaag aan (ik heb den bodem van mijn maatbeker besproeid met antiaanbakspray plus oploopje vroeger) plus voeg hagelslag toe. Laat zij op kamertemperatuur of ter den koelkast opstijven totdat zij klaar zijn wegens te snijden plus te serveren. .

gerelateerde artikelen

Back to top button