Culinaire Vreugde voor Iedereen

Wij zamelen calorieën voordat den drive-thru van den Minnesota State Fair op donderdag

Wij zamelen calorieën voordat den drive-in van den Minnesota State Fair op donderdag dit week. Den lunch van vandaag is dus mijn versie van eentje Fall Harvest-salade. Indien reserve verzekeringspremie hadden wij eentje kleine flespompoen plus courgette uit onze tuin wegens op te usances. Voordat den flespompoen heb ik den zaden/pulp verwijderd, ter blokjes gesneden, ter olijfolie/zoutig/peper gegooid plus ter eentje oven van 450 graden goudbruin geroosterd. Mijn bedoeling wasgoed goudbruin… maar ik worden afstammend plus stelde mijn timer noch ter (ik zullen huis willen weten…)… dus kreeg ik kleine pompoencroutons (hoewel nog steeds hevig ja!). Ik heb den schil van den courgette geschild plus met mijn dunschiller kleine courgettelinten geproduceerd. Andere toppings zijn: ter blokjes gesneden honing-krokante naamafroeping, ter dunne plakjes gesneden rode ui, geroosterde plus gezouten pepitas plus verkruimelde geitenkaas (diegene meer op mini-marshmallows toeschijnen). Den saladebasis is rucola gem met dezelfde dressing diegene ik den afgelopen 3 dagen heb tweedehands: . . Saladedressing: 6 el olijfolie • 4 el zuivere ahornsiroop • 2 el balsamicoazijn • 1 el Dijonmosterd • 2 tl zoutig • 1 tl peper • 1/2 tl rode pepervlokken. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button