Culinaire Vreugde voor Iedereen

Wij zaten te eentje eetsleur… dus besloot ik iets totaal verschillend te trachten

Wij zaten te eentje eetsleur… dus besloot ik vanavond iets totaal verschillend te trachten. Dit is “30 minuten romige Thaise kurkuma kip plus noedels” van halfbakedharvest. Ie wasgoed zo terdege. Ik heb ie recept vrijwel precies gevolgd, maar ik vind ie wieg dat zij veel alternatieven verstrekken mits jou iets noch hebt (of lekker vindt). Ik bleef erop tamari (had geen vissaus), kind paksoi, koriander te den saus plus basilicum er doodmoe wegens te serveren. Den volgende keer ga ik lepelvriendelijke pastavormen usances, omdat den saus overal spatte waarna ik den lange noedels probeerde te leegeten… plus ie wasgoed noch withemdvriendelijk. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button