Culinaire Vreugde voor Iedereen

Yoghurt Toast Ik heb den virale yoghurttoast geprobeerd! Maar nam ‘s raad plusteken gebruikte den

🫐🍞🍓 Yoghurttoast 🍓🍞🫐 Ik heb den virale yoghurttoast geprobeerd! Maar volgde ie raad van aldi.is.my.jam op plusteken gebruikte den croissantbroodjes ter positie van toast! Ie wasgoed super wieg wegens te maken! Meng eentje flinke opscheplepel yoghurt met eentje ei plusteken eentje ietsje honing. Druk op elke croissanthelft wegens kleine kommen te creëren, giet ie eimengsel erin, maar vasthouden ruimte vrij voordat ie fruit! Belegering met fruit zoals smaak. Kattenbak op 400 totdat den custardvulling stevig is, te mij duurde ie vrijwel 20 minuten. Ie vonnis: superleuk plusteken verschillend! Eeuwig op zoek zoals nieuwe ontbijtideeën… maar ik weet noch zeker of ik ie nog eentje keer moeten maken 🤷🏻‍♀️ Heb jij dit alhoewel geprobeerd? Hoe denken jij erover?!

gerelateerde artikelen

Back to top button