Culinaire Vreugde voor Iedereen

Zelfgemaakte havermoutcrèmetaarten staan ​​hoewel intact lang op mijn to-do-lijstje.

Zelfgemaakte havermoutcrèmetaarten staan ​​hoewel intact lang op mijn to-do-lijstje. Ik heb ie recept van sallysbakeblog geprobeerd, omdat haar recepten immer massaal zijn plus zij zijn intact juist lukken! Ik ben helemaal noch afgeweken, buiten dat ik te ie midden ene relatief dun laagje verglaassel heb ge. Ik word noch zo geestdriftig overheen verglaassel (plus geef den voorliefde aan gewone Oreos bovenin dubbele stuf 🙃). Ik had waarschijnlijk welnu ene halve portie verglaassel kunnen tradities, aldaar ik minder gebruikte plus louter sandwiches maakte voordat den tweede van den batch plus den resterende koekjes invroor. Dit zijn zowel onvervalst juist zonder verglaassel – ik heb uitgebreid getest. Zij zijn ene soort mix tussen ene melassekruid plus ene havermoutkoekje. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button