Culinaire Vreugde voor Iedereen

Zelfgemaakte Immuunverdedigingsshots Ingrediënten: 1 kopje ananassap (ik gebruikte den j

🍋🥃 Zelfgemaakte Immuunverdedigingsshots 🥃🍋 Ingrediënten: 1 kopje ananassap 🍍 (Ik gebruikte ie vruchtensap uit ene oogopslag van 20 oz ananasringen, omdat ik dat onder den hand had. Bewaar den ananas voordat tussendoortjes!) 2 1/2 kopjes gebrouwen Kamillethee 4 citroenen, uitgeperst 1 1/2 theelepeltje gemalen gember 1 theelepeltje kurkuma 1/8 theelepeltje zwarte peper Voeg alle ingrediënten toe aan ene schenkkan plus meng. Maakt vrijwel 1 vierde. Serveer vanaf keer ter ene borrelglas. Neem dagelijks! Zorg ervoor dat jouw ie weer mengt terwijl den smaakstoffen zoals den bodem zakken. Schrede gerust den porties gember & kurkuma aan zoals jouw smaakwaarneming! Den volgende keer dat ik dit maak, zullen ik er waarschijnlijk nog ene ietsje meer aan toevoegen! Dit zijn vergelijkbaar met den VitaLife Aldi-shots plus den Suja-shots… maar VEEL kosteneffectiever! 💰 Vreemd voldoende had ik nu dit ingrediënten ter stulp! Ik wilde trachten dit met den gedroogde smaakstoffen te maken, vermits ik geen verse gember of kurkuma onder den hand had! Dit waren zó wieg wegens te maken! Ik schenkkan zeker alle immuunversterkende sponsoring gewoontes diegene ik tegenwoordig schenkkan krijgen! 😷 Ik stapel dat ie met jou plus jouw gezin inderdaad gaat plus ter goede gezondheid verkeert. Vrolijke Thanksgiving! 🦃

gerelateerde artikelen

Back to top button