Culinaire Vreugde voor Iedereen

Zuurdesem & Kwark Mits jij ene van mijn vertellen hebt waargenomen, weet jij hoe o

🌱😋 Zuurdesem & Kwark 😋🌱 Mits jij ene van mijn vertellen hebt waargenomen, weet jij hoe geobsedeerd ik ben met ontbijten! Mijn huidige ontbijtobsessie is zuurdesem, kwark, hete saus, spruitjes, ingelegde uien plusteken ei. Ik heb mijn inherent voortspruiten gekweekt plusteken schenkkan noch geloven hoe gemakkelijk ie is! Voordat meer verwittiging daarvan, bekijk mijn filmrol plusteken mijn verhaalhoogtepunten! 🌱Ene twee opmerkingen: 🌱Den laatste tijdstip ben ik ene dubbele partij rode uien aan ie wecken plusteken op werkelijk alles aan ie zetwerk! 🌱Ie zuurdesem koop ik gedurende Aldi plusteken bewaar ie vervolgens te den vriezer. Ik kras er gewoon ene twee plakjes uit indien ik ie nodig heb. 🌱Good Culture kwark is re lekkerder dan ie gewone spul!

gerelateerde artikelen

Een commentaar

Back to top button